Hotelünk

Cégcsoportunk „szálloda divíziójának” legújabb üdvöskéjét, a büki Park Hotelt szakembergárdánk a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel alkotta meg Önnek – Önöknek. A kialakításnál kettős mércét alkalmaztunk – a megannyi megszerzett tapasztalatunkat próbáltuk ötvözni azzal a „gyarlóságunkkal”, hogy mi is szeretünk szállodákban pihenni és vendégeskedni. Ezernyi vendégértékelést lapoztunk, olvasgattunk át, hogy ne csak a vasi fürdőváros legújabb, hanem legjobb hoteljei között is szerepelhessen nevünk. Hisszük és reméljük, hogy az, amit sikerült megalkotnunk, egy új és üde színfolt lesz Bükfürdő hatalmas turisztikai kínálatában.

Hotelünk
Park Hotel szobák

Szobáink kényelméről különleges, süppedésmentes matracok, antiallergén ágyneműk, textíliák és távolról is vezérelhető, maximális fényszűrő képességgel rendelkező elektromos redőnyök is gondoskodnak. Tágas lakrészeinket erkélyekkel tuningoltuk fel, hiszen mi is tudjuk, hogy nincs is annál jobb, mint egy pohárka isteni bor mellett – a lenyugvó nap sugaraiban gyönyörködve – anekdotázni a napközben minket ért élményekről és impulzusokról. A szórakozást nagy sebességű vezeték-nélküli internet hálózattal és hatalmas, okos televíziókkal próbáljuk egy magasabb szintre emelni.

Az építkezés során a környezetvédelem szempontjait is szem előtt tartottuk, napelemes rendszerünk, hővisszanyerő szivattyúnk és energiatakarékos megoldásaink nyomán méltán és büszkén használhatjuk a „Zöld szálloda” plecsnit.

Sokan úgy tartják, hogy az ország egyik legjelentősebb gasztronómiai fellegvára Vas megye, melynek bizonyosságát Önök is megtapasztalhatják éttermünkben akár a svédasztalos, akár a tányérszervizes étkezések alkalmával. A legmodernebb konyhatechnológiánk segítségével próbáljuk a tradicionális helyi ízeket kicsit újragondolva, modern köntösben tálalni, s megfűszerezni azzal az odafigyeléssel és vendégközpontúsággal, ami egy családias szálloda legnagyobb versenyelőnye a nagy vetélytársaival szemben.

Szombathelyen és környékén további 5 éttermet üzemeltetünk, melyek sikeres kínálati elemei, bevált receptjei rendszeresen visszaköszönnek éttermünk ajánlataiban.

Éttermünk
Kertünk, parkolók

A gépjárművel érkező látogatók számára kamerával megfigyelt, sorompóval zárt tágas parkoló áll rendelkezésre, ahol akár a buszok parkolása is megoldott.
Szállóvendégeink részére privát élménytranszfert biztosítunk a fürdőkomplexum és a Park Hotel között, melynek részleteiről a szálloda recepcióján érdeklődhet.

Általánosságban is elmondhatjuk, hogy személyzetünk célja az ön informálása, kiszolgálása, pihenésének láthatatlan támogatása.