A Park Hotel kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a családokra. Nagy, több mint 30 négyzetméteres szobáink tökéletesen alkalmasak egy hosszú családi pihenésre. A konyhasarok segítségével a kisgyermekek ételének melegítése és hűtése is tökéletesen megoldott. Az étteremben található játszósarok 0-6 éves korig minden gyermek részére élményteli kikapcsolódást nyújt. A csecsemőkkel érkezők részére babaágyat, pelenkázó matracot, gyermekágyneműt, babafürdetőkádat, bébiőrt, éjjeli fényt, bilit és fellépőt is tudunk biztosítani. A családi estékhez a recepción kártyajátékok és társasjátékok is kölcsönözhetőek.

Kiemelt partneri viszonyt ápolunk Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb vízi gyermekbirodalmával a Sonnenthermével – mely szállodánktól nem egészen tíz perces autóútra található Ausztriában. Az együttműködés értelmében vendégeink kedvezményes belépőt vásárolhatnak Sunny Bunny paradicsomába.

A szállodánktól 2 perces autóútra található Napsugár játszóház szintén tökéletes élményeket kínál vendégeink részére. A játszóház nyitva tartásáról és a belépőkről recepciónkon kérhet bővebb tájékoztatást.

Az aktív programok szerelmesei is otthonra találnak a Park Hotelben. A kerékpárkölcsönzés, sportpálya, sporteszköz kölcsönzés mind-mind élménytelivé varázsolja a nálunk töltött időt.